Mandalist Blog

Salutare. Tocmai ai devenit mandalist !

Ce inseamna asta ? Inseamna ca ca esti unul de-al nostru acum. Fiecare blog trebuie sa aiba o identitate. Noi ne vom numi blogul mandalist.

Cred ca asta reprezinta un cerc de oameni naturali, colorati, vii prin vorbire, deschisi la tot ce este nou, prietenosi si veseli.

Cine suntem noi ?

Suntem echipa restaurantului Mandaloo, cel cu gardul alb , din colt de la complex La Strada Concept. Suntem o echipa tanara, cu un suflu nou. De atmosfera voastra se ocupa mai mult baietii, pentru ca ei predomina in aceasta echipa. Pe langa pregatirea profesionala pe care o au, fiecare are diverse hobby-uri. Unul e innebunit dupa jocurile video, altul iti poate povesti multe despre motoare de masini, pizzerii iti pot face spectacol ca la Romanii au talent.

De cealalta parte, chefii sunt pasionati de poezie si de pictura, iar noi suntem de acord ca se imbina tare bine aceste domenii.

Vrem sa ne intalnim aici cel putin o data pe saptamana. Despre ce vom vorbi? Despre arta culinara,despre evenimentele in care vom fi implicati, despre retete si chiar secrete din bucatarie. Ne asteptam sa fiti prezenti si sa ne onorati cu implicarea si cu parerile voastre.

Vizitati-ne pe pagina de facebook@mandaloo.lounge ! Un simplu like si ne gasiti si acolo !

#mandaloo

Nu poţi să mănânci mâncare bună şi atât. Trebuie să şi vorbeşti despre ea. Şi trebuie să vorbeşti despre ea cu cineva care înţelege mâncarea bună şi tot ce înseamnă ea.
Kurt Vonnegut